+31(0)6 - 27 834 007info@pterois.nl
Dienstverlening
Pterois Coaching & Consultancy biedt onder andere de volgende diensten aan:Pterois Coaching & Consultancy

  • Coaching
  • Credit management
  • Change management
  • Consultancy
  • Projectleiding/medewerker
  • Procesanalyse
  • Business analyse
  • Informatie management
LEGO® SERIOUS PLAY®

LEGO® SERIOUS PLAY®Pterois Interim & Consultancy biedt meer dan alleen interim oplossingen. Pterois Interim & Consultancy is officieel gecertificeerd om door middel van de LEGO® SERIOUS PLAY® methode vraagstukken van uw organisatie op te lossen.

Durft u de uitdaging aan te gaan? Als u hier ja op durft te zeggen, neem dan contact met mij op en dan kijken wij samen hoe wij uw organisatie, afdeling of team het beste kunnen helpen.

Wordpress

WordpressNaast de reguliere dienstverlening van Pterois Interim & Consultancy bieden wij sinds kort ook aan om websites te ontwikkelen op basis van WordPress. De website van Pterois Interim & Consultancy is in eigen beheer gemaakt.

Personal branding is tegenwoordig niet meer weg te denken en een persoonlijke website is hier een hele mooie aanvulling op. De websites die door Pterois Interim & Consultancy gecreëerd kunnen worden bieden vele mogelijkheden. Hierbij moet men denken aan een koppelingen met diverse andere Social media websites (o.a. Twitter, Facebook, LinkedIn), maar ook meerdere talen worden ondersteund vanuit Pterois Interim & Consultancy. Naast het creëren van een website kunnen wij ook het onderhoud voor u uit handen nemen.

Mocht u interesse hebben in de ontwikkeling van uw eigen website door middel van WordPress, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden.

Graag overleg ik met u wat de mogelijkheden zijn qua dienstverlening voor u of uw organisatie in een persoonlijk gesprek. U kunt contact met Pterois Interim & Consultancy opnemen door middel van het contactformulier of telefonisch +31(0)6 27 834 007.

Pin It on Pinterest