Referenties

 

Enige referenties van Pterois Interim & Consultancy kunt u hier terug vinden. Mocht u meer willen weten, dan hoor ik dit graag van u.

Rentokil Initial - Business / Sales controller

I met Arjan when we both worked at Rentokil-Initial. We both worked as business Controller/Sales controller. I learnt that Arjen is pleasant guy to work with and he is eager to fulfil the job to the best of his abilities. With all tasks at hand, he will not only complete the task, but he is also striving to increase the efficiency within the processes related to the tasks. His motto is: do not just complete the task, but complete the task as efficient as possible, now and in the future.

drs. Bas Jansen RA EMFC RC, managing director ACFM Interim Solutions


Arjan heeft bij Rentokil-Initial een vertrekkende collega tijdelijk vervangen en heeft dit bijzonder goed gedaan. Hij nam niet alleen de werkzaamheden over, maar wist daarbij het proces ook te challengen door iedere keer de kritische vragen te blijven stellen, ondanks dat daar niet altijd gehoor voor was. Arjan is een prima collega, die moeiteloos schakelt tussen de verschillende niveaus op het gebied van communicatie en beleidsvoering. Meerdere malen heeft hij zijn kwaliteiten als Business / Sales Controller en Analist laten zien. Zijn grote flexibiliteit maakt dat hij in iedere organisatie zal passen, maar niet zal opgaan in de achtergrond. Daarnaast is het een fijn mens met oog voor zijn collega’s en de wereld om hem heen.

Hans van der Geest, Allround (Business) Controller, Rentokil Initial

 

ABN AMRO - Business analist
 

Arjan is committed to meet project goals also in a project under pressure from external circumstances. He is flexible and pro-activaly takes the extra step when needed. In the project he was our excel guru and he was also a beacon for questions about regulatory client static data fromout the various business lines.

Jop Rouw, Proces manager, ABN AMRO

 

KTCC - Digital manager
Met zeer veel plezier hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Arjan met betrekking tot het opzetten en vormgeven van onze nieuwe digitale bedrijfsidentiteit. Arjan heeft ons vanaf het begin op een voortreffelijke en professionele manier met raad en daad meer dan uitstekend geholpen. In ons geval betrof het:

  • Ontwerpen en opzetten van een compleet nieuwe lay-out van onze website, inclusief CMS;
  • Aanbrengen van uiterst handige en gebruikersvriendelijke bedieningsmogelijkheden zowel voor onze eigen bediening als voor degenen die als mogelijke opdrachtgevers in onze diensten geïnteresseerd zijn;
  • Aanbrengen van links naar collega’s en social media sites die voor ons belangrijk en relevant zijn;
  • Coördineren en verzorgen van de vertaling van tekst in het Duits en Engels.

 Arjan is up-to-date in zijn kennen en kunnen, snel en degelijk in zijn oplevering en in het contact en de omgang een fijne partner. Ook voor de onderhoud en verdere uitbouw richting de toekomst blijven wij graag gebruik maken van zijn diensten. Wij bevelen Arjan en zijn diensten van harte aan.

drs. Roger Kramer, Psycholoog/Directeur, KTCC

 

Marvesa Holding - Controller / Trainer
Marvesa has been implementing Microsoft Dynamics / Dycotrade in 2011 and Arjan has been a driving force in this process. He was the linking pin between management and work floor. Arjan goes above and beyond the call of duty in finding the right solution for the different problems a company will experience in a change process and therefore I can recommend him if you are in need of an advisor who is not afraid to get his hands dirty!

Chairman, Marvesa Holding

 

Eiffel - Consultant
Ik heb Arjan leren kennen als een zelfstartende, hardwerkende en creatieve adviseur. Hij zoekt afstemming en neemt initiatieven! Verbinding is het sleutelwoord, hij zorgt altijd dat je weet waar hij staat in een project en waar hij nog uitdagingen ziet. Een prettige persoonlijkheid om in je team te hebben.

Bart van Ingen, Directeur, N.E.C. Nijmegen


Arjan is iemand die hard en met volle overtuiging werkt. Is gedreven, heeft inzicht of probeert dat snel te verkrijgen en zoekt vandaar uit naar praktische oplossingen. Heeft ook gevoel voor humor, is een teamplayer maar kan ook uitstekend zelf uit de voeten. Arjan is een prettig persoon om mee te werken.

Richard van Nieuwkerk MBA, eigenaar van Nieuwkerk Process Consultancy BV

 
Eiffel - Quality Consultant
Arjan heeft een sterke impuls gegeven aan de begrippen prestatiemanagement en kwaliteitsmanagement binnen Eiffel. Hierbij heeft hij mede bewezen in staat te zijn om een diversiteit aan gegevens om te vormen tot overzichtelijke (stuur)informatie alsmede juiste analyses voor het management op verschillende niveaus, waarbij hij een kritische noot qua nut, doel en noodzaak niet schroomt.

drs. Frans Koemans, Consultant, Eiffel

 

Pin It on Pinterest