Pterois Coaching & Consultancy2016 is alweer bijna voorbij. Voor mij is dit een zeer bewogen jaar geweest. Men zegt weleens het leven begint bij 40, maar bij mij is het een herstart geweest. Veel dieptepunten, maar ook veel hoogtepunten zijn mijn deel geweest in 2016.

Privé, kijk ik terug met zeer veel voldoening op 2016. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen, maar helaas ook sommige mensen moeten laten gaan (soms letterlijk, maar gelukkig vaak figuurlijk). Ik ben verhuisd naar een nieuw huis in RotterdamHillegersberg. Een heerlijk huis, waar ik me na een aantal maanden eindelijk thuis voel. Mijn kinderen voelden zich gelukkig vanaf dag één helemaal thuis en vermaken zich opperbest als ze bij mij zijn.

Pterois Interim & Consultancy

Zakelijk was het een goed jaar, mooie opdrachten kunnen uitvoeren en mijn eigen dienstverlening kunnen uitbreiden met een nieuwe managementmethode LEGO® SERIOUS PLAY®. Deze methode maakt uiteraard gebruik van LEGO® en geeft verrassend mooie inzichten en resultaten. Mocht u meer willen weten over LEGO® SERIOUS PLAY®, neemt u dan contact op met mij.

2016 loopt langzaam ten einde en het is dan ook weer tijd om te gaan kijken wat 2017 kan gaan bieden. Op dit moment ben ik dan ook weer druk op zoek naar een nieuwe uitdaging om mijn expertise in te zetten. Mijn ervaring is zeer uitgebreid en ik kijk graag over de bestaande grenzen van organisaties heen om het meest optimale resultaat te behalen.

Mocht u behoefte hebben aan tijdelijke versterking van uw organisatie of heeft u een project waarbij u mijn expertise kunt gebruiken, neemt u dan contact met mij op en dan kunnen wij samen kijken hoe we de beste oplossing kunnen implementeren om uw organisatie te versterken.

Pin It on Pinterest